Medulićeva 2, ZAGREB
tel: 00385-1-5579247
fax: 00385-1-4814-726

Sprema se okršaj najjačih Hrvata i Srba usred Zagreba

Armwrestling english Obaranje ruke hrvatski

HSOR službene web stranice    Obaranje ruke Vijesti    Sprema se okršaj najjačih Hrvata i Srba usred Zagreba

Dodaj Obaranje ruke u favorite
Obaranje ruke - Početna

Sprema se okršaj najjačih Hrvata i Srba usred Zagreba

Sprema se okršaj najjačih Hrvata i Srba usred Zagreba

Nakon mjeseci priprema, Zagreb je spreman za summit najjačih ljudi regije u obaranju ruke. Otvoreni kup Hrvatske u organizaciji Hrvatskog saveza za obaranje ruke održat će se u dvorani Marija Mlinarića Core Gym, a očekuje se spektakl jer dolaze natjecatelji iz gotovo cijele bivše Juge i posebni gosti.

 

Na dosad najvećem turniru u obaranju ruke u ovom dijelu Europe, okupit će se respektabilno društvo. Na Kup uz najjače ljude Hrvatske dolaze i predstavnici Srbije, Slovenije, BiH i Makedonije.

 

Na turniru se očekuje nastup stotinjak natjecatelja, od toga oko 90 Hrvata. Najjači u najtežoj kategoriji preko 110 kilograma su impresivni Pjer Ostojić iz Solina i i Antonio Mašić iz Gospića, koji trenutačno prva desnica Hrvatske.

Mario Mlinarić je na nedavnom turniru u Zagrebu zauzeo drugo mjesto do 110 kilograma, ali je nastupio ozlijeđen.

 

U revijalnom dijelu snagu će demonstrirati i Stoyan Golemonav sa svojom ekipom u kojoj su sve vrsni europski i svjetski obarači ruku. Ukoliko niste poznavatelji odnosa snaga u svjetskom armwrestlingu, samo ćemo napomenuti kako je Golemanov bivši svjetski i europski prvak te danas jedan od pet najboljih u svojoj kategoriji, a njegovom su timu i Hristo Delidzhakov, europski viceprvak, te prema mnogima jedan od vodećih svjetskih armwestlera do 70 kg. U Zagreb stiže i Kaloian Petrov, aktualni prvak Bugarske do 100 kg. Svjetski asovi Golemanov, Brzenk i Voevoda natjecat će se samo u revijalnom dijelu jer su prejaki za bilo koga na području bivše Jugoslavije.

 

Ne moramo napominjati kako diljem Lijepe naše vlada opća mobilizacija snažnijih i onih koji se tako osjećaju, te se regrutiraju najjači predstavnici svih županija kako bi i službeno dokazali tko spada u sam vrh armwrestlinga.

 

Na prvom službenom natjecanju na području bivše Jugoslavije nastupit će veliki broj ljubitelja ovog sporta te će se između njih delegirati i hrvatski predstavnici za europsko prvenstvo, koje će se održati u lipnju u Moskvi. Ta velika poslastica za sve koji čekaju pravu priliku dokazivanja snage počinje 11. travnja 2010. u 12 sati, a svi zainteresirani pozvani su i kao gledatelji i kao natjecatelji.

ONLINE PRIJAVE i sve informacije o međunarodnom kupu i hrvatskom Savezu dostupne su na našoj web-stranici.

 

Baš kao u Hrvatskoj, armwrestling je u povojima i u Srbiji. Krajem 2009. godine održan je prvi turnir u Pančevu, a pobjednik Marćelo Rusovan najavio je svoj dolazak na okršaj u Zagreb.

Tiffany studio
WMD
Svjetski kup ZG STRONG 2023

11/10/2023. - Svjetski kup ZG STRONG 2023

WORLD CUP ZG STRONG | OFFICIAL RESULTS ZAGREB, CROATIA 14TH…
Europsko prvenstvo 2023 Kišinjev, Moldavija

09/07/2023. - Europsko prvenstvo 2023 Kišinjev, Moldavija

Hrvatski natjecatelji osvojili su 13 medalja na EP 2023. Domagoj…
Obaranje ruke RSS Feed Digg Obaranje ruke Obaranje ruke on Delicious Obaranje ruke on YouTube Podijeli Obaranje ruke na Facebooku Twittaj Obaranje ruke