Medulićeva 2, ZAGREB
tel: 00385-1-5579247
fax: 00385-1-4814-726

Pogledajte okršaje dečka Vlatke Pokos i diva iz Like!

Armwrestling english Obaranje ruke hrvatski

HSOR službene web stranice    Obaranje ruke Vijesti    Pogledajte okršaje dečka Vlatke Pokos i diva iz Like!

Dodaj Obaranje ruke u favorite
Obaranje ruke - Početna

Pogledajte okršaje dečka Vlatke Pokos i diva iz Like!

Konačno će i Hrvati moći službeno odmjeriti snage u popularnom barskom sportu! Naime, prvi turnir u obaranju ruke već je održan, a http://www.obaranje-ruke.hr vam donosi što se sve događalo na debitantskom natjecanju u organizaciji Hrvatskog saveza za obaranje ruke.

 

U zagrebačkom kafiću Praćka prošlog je vikenda održano prvo međunarodno prvenstvo u obaranju ruke u organizaciji Hrvatskog saveza, a osim domaćih momaka, na turnir su došli i dečki iz Gospića, Nove Gradiške, te Bosne i Hercegovine.

Mario MlinarićPrijavljeno je ukupno 39 sudionika u svim kategorijama, od kojih i jedna ženska natjecateljica. Radi se o Snježani Kordrnji, koja se jedina prijavila na turnir u ženskoj konkurenciji do 70 kilograma. Natjecanje nije moglo biti održano, ali da joj ne bude dosadno, dok muškarci ne odrade svoj dio posla, suprotstavile su joj se znatiželjne gošće lokala i, naravno, izgubile.
 

No, zato se u muškoj konkurenciji vodio pravi rat. Natjecanje je trajalo tri sata, a među sudionicima, sve momcima k'o od brda odvaljenima, bila su i neka poznata lica. Glumac Mario Mlinarić bio je drugi u kategoriji do 110 kilograma – desna ruka. Bivši dečko Vlatke Pokos, poduzetnik Željko Radolfi, također je bio srebrni u kategoriji do 90 kilograma – desna ruka.Treba spomenuti da je na turniru bilo i nekoliko 'opasnih momaka', prije svih Bože Bagarić, pripadnik interventne policije, koji je imao veliku podršku kolega u publici.

Nakon turnira, interes javnosti za ovaj popularni sport (u kojem se većina muškaraca sigurno barem jednom okušala) uvelike je porastao. Stoga će se sljedećeg mjeseca održati otvoreni Kup na koji se može prijaviti bilo tko.

Na Kupu će suditi licencirani bugarski suci, a na isti dolaze i neke od svjetski poznatih armwrestlera kao gosti iznenađenja.

 

Obaranje rukeStol za obaranje ruke

Tiffany studio
WMD
Prvenstvo Hrvatske u obaranju i para obaranju ruke 2024

02/04/2024. - Prvenstvo Hrvatske u obaranju i para obaranju ruke 2024

Prvenstvo Hrvatske 2024 22.-24.3.2024. Sinj, Hrvatska Broj Natjecatelja: 301 Glavna…
Svjetski kup ZG STRONG 2023

11/10/2023. - Svjetski kup ZG STRONG 2023

WORLD CUP ZG STRONG | OFFICIAL RESULTS ZAGREB, CROATIA 14TH…
Obaranje ruke RSS Feed Digg Obaranje ruke Obaranje ruke on Delicious Obaranje ruke on YouTube Podijeli Obaranje ruke na Facebooku Twittaj Obaranje ruke